Летера 99

Екипът на Летера 99 е винаги на Ваше разположение!
За повече информация или заявка, можете да се свържете с нас ТУК!

Курсове по чужд език

КУРСОВЕ ПО ЧУЖД ЕЗИК НА ВСИЧКИ НИВА

Предлагаме разнообразни курсове и частни уроци по чужд език на всички нива за деца и възрастни. Подготовка за изпити в България и чужбина. Времетраенето и честотата на занятията са съобразени със свободното време и желанието на курсистите в малки групи.Предлагаме интензивни дневни или вечерни курсове, включително съботно-неделни.

Английски език

Английският е западно-германски език, чийто корени датират още от средновековна Англия. Днес е най-разпространеният език в света!Поради тази причина, той често е определян като „лингва франка” на съвремието ни. Парадоксалното е, че макар и да не е официален език в повечето страни, това е най-преподаваният език в света.
Ако искаш да учиш английски език запиши се при нас !

Летера 99 предлага за вас :

 • индивидуално обучение, което се провежда според желанията и целите на клиента
 • групово обучение-100 уч. часа с продължителност 8 седмици, организирано в малки групи, в които се обръща повече внимание на всеки курсист.
 • фирмено обучение с право на избор според мястото и часовете на провеждане
 • бизнес английски за вашето развитие и просперитет
 • интерактивно обучение за деца и възрастни чрез нови технологии и методи


Немски език

Немският език е сред най-разпространените езици в Европейския съюз и официалният език в Германия, Австрия и Лихтенщайн.Говори се от около 84 млн. жители по цял свят, като това го превръща в един от най-разпространените световни езици. Освен това, той е и официален език в Швейцария и Люксембург.

Научете немски език в Летера 99 сега! Заповядайте на нашите курсове по немски език!

Ние предлагаме :

 • индивидуално обучение
 • групово обучение – 60 уч. часа, продължителност 5 седмици.


Френски език
Френският е от семейството на Романските езици, т.е. с латински произход. Тъй като френската граматика може да се похвали със сходни черти с испанската и италианската, ако научите френски, ще Ви е далеч по-лесно и в ученето на подобни езици като испански, португалски, италиански.

Искаш да учиш френски? Заповядай на нашите курсове по френски език!

 • индивидуално обучение
 • групово обучение-60 уч. часа с продължителност 5 седмици.


Италиански език

Италианският език е официалният език в Италия и един от четирите официални езици на Швейцария. Майчин език е на около 65 милиона души. Освен в Италия и Швейцария, ще чуете италианска реч в Малта, Ватикана, Сан Марино, Хърватия, Словения, Франция.Ученето на италиански език несъмнено ще Ви помогне с граматиката на езици от групата на романското семейство, като френски, португалски и испански.

Позволи си да учиш италиански език и ела на курс при нас!

 • индивидуално обучение
 • групово обучение-60 уч. часа с продължителност 5 седмици.

Испански език

Испанският е вторият най-използван език в международната комуникация и един от шестте официални езика на Обединените нации. Говори се от повече от 500 милиона души по света и като такъв, се нарежда на второ място по брой носители, след китайския. Безспорно, дори и само това си е достатъчна причина да научите испански език.
Като добавим и факта, че владеейки този език, можете лесно да комуникирате и на италиански и френски, сме сигурни, че със сигурност не е трудно да Ви убедим да научите испански.

Заповядайте при нас и учете испански език!

 • индивидуално обучение
 • групово обучение-60 уч.часа с продължителност 5 седмици.


Руски език

Руският език е един от най-широко разпространените езици в Европа. Принадлежи към групата на славянските езици на индо-европейското лингвистично семейство.Руският е не само език с богато културно наследство, на който са творили световни имена като Толстой, Достоевски, Чайковски, Рахманинов и др., но и един от петте официални езици на Обединените нации.Комуникацията на този език ще Ви улесни и при общуването Ви на други славянски езици като полски, чешки, словашки, български, сръбски, хърватски, и др.

Ела да учим руски език заедно!

 • индивидуално обучение
 • групово обучение-60 уч. часа с продължителност 5 седмици.


Турски език

Ако искате да прочетете произведенията на носителя на Нобелова награда за литература за 2006 Орхан Памук, в оригинал, да се докоснете до магията на екзотичната турска култура, да получите образование на световно ниво, или пък просто да живеете и работите на място, съчетало в себе си очарователната магия на Изтока и Запада, то тогава е време да се захванете с турския език.Определено не е от най-лесните езици, нито в лексикален, нито в граматичен аспект, но пък несъмнено е предизвикателство да се докоснете до подобен езиков мост, обединяващ в себе си културата, историята и характерите на толкова различни светове.

Научете турски език бързо и лесно само при нас!

 • индивидуално обучение
 • групово обучение- 60 уч. часа с продължителност 5 седмици.


Заповядайте при нас и изберете своя език и начин на обучение!Само при нас имате възможност да изберете по какъв начин да се обучавате в удобно за вас време!

banner+(1)